Background Image

Termeni si Conitii

Termeni si Conitii

Orice cetăţean, cu vârsta peste 16 ani, cu o adresă de corespondenţă în România, se poate înscrie pentru a deveni Reprezentant Oriflame, sau pentru a beneficia de reduceri şi cadouri la comenzile personale

Înscrierea este GRATUITĂ, iar după completarea formularului primeşti acasă un Catalog Oriflame, tot GRATUIT. Înregistrarea este valabilă pentru perioada aferentă a 17 cataloage consecutive şi este prelungită automat cu încă 17 cataloage după fiecare comandă pe care o plasezi.

Nu esti obligat sa plasezi comenzi în fiecare catalog, şi nici nu este impusă o valoare minimă a comenzilor! Cu toate acestea, la Oriflame beneficiezi de cele mai bune discounturi la fiecare comandă, şi se calculează simplu, indiferent de produsele comandate.

0% : pentru comandă sub 70 lei
23% : pentru comandă intre 70 - 299 lei
30% : pentru comandă intre 300 - 599 lei
40% : pentru comandă peste 600 lei

În general, comenzile tale Oriflame le vei plasa online în baza unui cont de client cu parolă. Coletele corespunzătoare comenzilor tale sunt ambalate la depozitul Oriflame regional din Budapesta, iar livrarea se face prin curier (URGENT CARGUS) în 2-3 zile lucrătoare.

Informatiile culese, identitatea si datele de contact ale aplicantilor vor fi folosite de administratorul website-ului ____oriflam.ro_________________ pentru a-i contacta pe acestia in scopul inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame si pentru a-i informa cu privire la activitatea ce o vor desfasura in structura de vanzari directe Oriflamesi nu vor fi sub nici o forma facute publice, administratorii website-ului luandu-si angajamentul ca va pastra confidentialitatea identitatii fiecarei persoane care viziteaza website-ul _____oriflam.ro____________________ si a comunicarii acesteia cu administratorii. Informatia pe care o furnizezi este folosita pentru a raspunde solicitarilor tale. Noi nu solicitam nici o informatie personala de identificare a ta, cu exceptia celei de care avem nevoie în mod special pentru a te pune în contact cu un Consultant Oriflame sau pentru a te inscrie in structura de vanzari directe Oriflame, cu acceptul tau!

Prin completarea de catre tine a informatiilor cu caracter personal ti-ai exprimat consimtamantul tau expres si neechivoc pentru ca datele tale personale sa intre in baza de date a ________oriflam.ro_______________________; Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a raspunde solicitarii de inscriere in structura de vanzari directe Oriflame

Noi vom utiliza baza de date creata pentru a va contacta direct in vederea inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame sau pentru a-ti transmite materiale informative prin e-mail, SMS, Posta Romana, Curierat, pentru a trimite cadouri de performanta, etc. De asemenea , datele dvs. personale si datele de contact vor fi transmise catre SC Cosmetics Oriflame Romania SRL dupa completarea si semnarea de catre dvs a contractului de vanzare-cumparare sau prestari servicii necesar inscrierii in structura de vanzari directe Oriflame .

Noi vom inregistra si prelucra informatiile pentru a intelege mai bine care sunt nevoile tale si cum putem sa imbunatatim produsele si serviciile noastre - putem sa folosim adresa ta de e-mail pentru a-ti expedia informatii despre produsele noi, oferte speciale, materiale informative si alte articole de interes.

Navigarea pe site-ul ____oriflam.ro__echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea acestor termeni de catre orice utilizator.Devino Reprezentant Oriflame

Captioned Image

Uvek vidljiva napomena.

Captioned Image

Sakrivena napomena koja se vidi prelaskom strelice miša preko slike.